lcp image

En verkstad för alla

Widéns fordonsverkstad i Kalmar är en plats för alla fordonsreparationer. Vi har en bred kompetens och ett välfyllt reservdelslager vilket gör att vi kan ta hand om hela ditt fordon, oavsett om du kör personbil eller lastbil. Vi utför service och reparationer av samtliga förekommande lastbilsmärken på marknaden, servar lastbilssläp och ser till att du rullar på rätt däck med rätt hjulinställningar. Självklart arbetar vi med alla förekommande påbyggnader, rikt och svetsarbeten, plastlagningar, hydraulik och el. Går något sönder har vi resurser att reparera allt från axlar, fjädring till bromssystem på din lastbil. Vi utför även försäkringsskador vid glasskador och stenskott. Kylaggregat och tempererade transporter, då? Det är vi specialister på.

Kylkedjan får aldrig brytas, därför har vi jour dygnet runt: 0480-44 42 99

Behöver du hjälp med däckskifte på din lastbil? Läs mer om vad vi erbjuder här!

Specialiserade på mobila kylaggregat

Vi har full koll på kylaggregat och tempererade transporter och förstår vikten av en kontrollerad temperatur för ditt gods. Om du behöver reparera eller serva ditt kylaggregat är du i trygga händer hos Widéns fordonsverkstad. Vi är certifierade av INCERT för arbete med köldmedium och utför årlig täthetskontroll på ditt aggregat, givetvis med spårbart intyg för livsmedelstransporter enligt livsmedelslagen.

Tre anledningar att välja Widéns

Allt på en plats

Varför inte lösa alla dina ärenden under ett och samma tak? Vår breda kompetens och välfyllda reservlager möjliggör att vi kan erbjuda all sorts service och reparation, oavsett om det gäller tunga eller lätta fordon. Vi jobbar med allt från lastbilar till släp, påbyggnationer och personbilar - oavsett märke på fordonet.

Dygnet runt-jour

Vi är auktoriserade för Mitsubishi och Thermo King. Oavsett om du har ett lätt eller tungt fordon, eller andra enheter som har transportkyla, så kan vi vara en hjälpande hand. Eftersom kylkedjan aldrig får brytas erbjuder vi på Widéns Fordonsverkstad jourverksamhet dygnet runt. Ring oss på 0480-44 42 99.

Rätt däck och rätt rull

Med en välutrustad däckverkstad i Kalmar har vi alltid däck på lager, och rätt kompetens för att säkerställa att du rullar på rätt gummi. Dessutom erbjuder vi naturligtvis hjulinställning för att du ska få ut det mesta av däcken, och minimera din bränslekostnad.

Behöver du hjälp med ditt fordon?

Slå en signal till vår kundmottagare Gustav så ser han till att du hamnar i rätt händer! Du är också varmt välkommen att titta förbi på Verkstadsgatan 25 i Kalmar.

Kontakt
Gustav Karlsson, Kundmottagare Widéns fordonsverkstad

Några av våra partners

Mitsubishi Transportkyla logo
Thermo king logo
Man