lcp image

100% förnybart åkeri i Kalmar & Jönköping

Widéns är ett modernt och klimatsmart åkeri med lång erfarenhet i branchen. Vi kör styckegods, partigods och ADR, men är specialiserade på tempererade transporter. Från Malmö i söder till Borlänge i norr, från Kalmar i öst till Göteborg i väst rullar våra bilar dagligen, alltid med en stor portion hjärta, engagemang och kvalité.

Vi är ett 100% förnybart, och klimatsmart, åkeri som alltid strävar efter att vara det bästa miljömässiga alternativet för tunga transporter på marknaden. Något vi aldrig tummar på.

Widéns lastbil med HVO100 som bränsle

Vår terminal

På våra terminaler förfogar vi över varm-, kall- och fryslager där man kan få hjälp med omlastningar och inhämtningar dygnet runt. Här har vi en miljövänlig kylanläggning, som vi är lite extra stolta över. Värmen som uppstår när vi kyler ner vår terminal, kan vi sedan använda till våra kontorslokaler. Bra, va?

Tre anledningar att välja Widéns

Korta beslutsvägar och en stor dos av hjärta och engagemang

Sedan starten 1979 har Widéns varit ett familjeägt företag, och det bär med sig många fördelar. Hjärta, engagemang och korta beslutsvägar är några. Vi finns alltid nära till hands, är flexibla och säkerställer leveranser med hög kvalité i rätt tid till dig som kund.

Lång erfarenhet och stort ansvar för kompetensutveckling

Våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet och våra ambassadörer. Därför tummar vi aldrig på varken säkerhet eller kvalité. Vi utbildar själva alla våra förare, under ett och samma tak, och tar ansvar för hela processen.

Bästa miljömässiga alternativet för tunga transporter på marknaden

Trots stormiga tider tummar vi aldrig på våra miljövänliga transporter. Vi är ett 100% förnybart åkeri, som med biogas och HVO100 som bränsle har en CO₂-reduktion på 91% - men vårt engagemang är större än så.